Tiếp tục tặng Apps có phí cho người dùng Châu Á (APAC)

Hải Đại Bàng

Thất nghiệp
Staff member
Tham gia
10/2/14
Bài viết
6,324
Được thích
11,511
3939 #1

Vài ngày trước BlackBerry đã ra một thông cáo báo chí về việc tặng mỗi ngày một ứng dụng (có phí) cho người dùng BlackBerry 10 tại khu vực châu Á Thái Bình Dương (APAC) từ ngày 8/2 cho đến ngày Valentine 14/2, đây tiếp tục là một động thái tích cực ủng hộ cho việc phát triển thị phần tại khu vực.

Khác với những kho ứng dụng khác, kho ứng dụng BlackBerry World phần nhiều là những ứng dụng có phí, trong khi người dùng ở khu vực APAC lại không phải là những người thường xuyên dùng thẻ tín dụng hoặc thẻ tín dụng, paypal chưa thật sự phát triển mạnh, gây khó khăn cho cả BlackBerry, người dùng cũng như các nhà phát triển phần mềm mặc dù rất nhiều người dùng sẵn sàng trả phí để tải ứng dụng cho thiết bị của mình.

Cũng theo thông cáo, vừa mới đây BlackBerry cũng đã kết hợp với ông lớn trong nghành game là EA (Electronic Art) cho ra chương trình tặng bộ 15 trò chơi (có phí) gồm nhiều trò chơi cực kì phổ biến như Plants vs. Zombies, Need for Speed Undercover, Tetris, YAHTZEE Adventures, The Game of Life, Monopoly Millionaire và còn nhiều nữa... Chương trình này kéo dài đến 19/2, như vậy trong tháng 2 này, người dùng tại khu vực APAC sẽ có nhiều chọn lựa cho việc giải trí cũng như những công cụ hữu ích dành cho ngày Valentine mà không phải mất môt đồng nào.

Thank you BlackBerry.

Asia Pacific - BlackBerry, a world leader in mobile communications, has a line-up of exciting offers for the month of February. From a free bundle of popular games to a series of daily app giveaways, BlackBerry 10 users are sure to have something to look forward to in this month of love and friendship.

In celebration of this romantic month, BlackBerry will be holding its Valentine's Day Free Giveaway promotion from the 8th to the 14th of February. During this period, BlackBerry 10 users across the region will enjoy downloading an app a day for free. Send your partner a romantic message on BBM with the Mega Emoji - Premium Messages Gadget app, get fit with a friend through Better Body Yoga, or record your sweet musings using Call Recorder 10 to make moments last a lifetime.

BlackBerry's Valentine's Day Free Giveaway Promo

8 February: Better Body Yoga

9 February: Call Recorder 10

10 February: Mega Emoji - Premium Messages Gadget

11 February: Talking Animated Smileys for BBM, WhatsApp and Line

12 February: Max Contact Manager

13 February: InstaVenue

14 February: Wallpaper Sky Pro

BlackBerry users unable to wait until the 8th of February need not worry as BlackBerry currently has a "Best of EA Games" promotion running until the 19th of this month. This promotion enables all Asia Pacific users to download a bundle of 15 popular games at no cost.

Games in the bundle include the popular titles Plants vs. Zombies, Need for Speed Undercover, Tetris, YAHTZEE Adventures, The Game of Life, Monopoly Millionaire, and more.

To take advantage of these exciting offers, BlackBerry users can visit BlackBerry World from their BlackBerry 10 smartphone, tap on the respective promo, click on the "Free" button and enjoy.
 
Last edited by a moderator:

Theo dõi Youtube

MSI Pulsating Power

Thành viên online

Không có thành viên trực tuyến lúc này

Quảng Cáo

Quảng Cáo

Có thể bạn quan tâm

Top Bottom